Presenter

Presenter, alltid samma problem att välja vad man skall ge bort. Presenttips kan man alltid ta till sig men tänker man rätt där. Till en femtioåring brukar en klocka kunna vara en lämplig present. Å andra sidan brukar man ge det till någon som precis skall börja skolan också.
Fast då pratar vi ett tidsperspektiv på dryga 40 år vilken väl är en normal livslängd på en klocka av kvalitet.

Till kvinnor brukar det vara lite enklare, diamanter och pärlor är alltid uppskattade att ge bort.
Även om de kan vara en rätt så dyr present. Fast det är klart är det någon man håller kär är väl knappast kostnaden något att oroa sig för.
Man investerar ju så att säga i ett varaktigt och lyckligt förhållande där förhoppningsvis ett bröllop blir det enda man har i livet. Fast det förstås ungefär 20-30% av alla äktenskap slutar i skilsmässa.
Men majoriteten håller livet ut trots allt.
Bröllop är ett alldeles särskilt kapitel. Numera till skillnad för ett tio tal år. Skall bröllopen vara påkostade och lyxiga. Det lär med stor sannolikhet bli ett rejält uppsving när Victoria och Daniel gifter sig nästa år.

Man kan ha synpunkter på monarkin, men bröllop mellan par som älskar varandra är alltid trevligt.
Där kommer också presenter in i bilden. Vad man skall ge till ett brudpar. Brödrostar är en klassiker dock mest som skämt i serier. Serviser och annat brukar också förekomma. Bland de lite mer vågade sakerna kan vara underkläder bröllop, om man tycker det är för vågat så kan det gå bra med nylonstrumpor eller varför inte ett besök i en sexshop och se om man hittar något roligt där.


 

 

 E-post | Hem |