Vad ingår i Hosted Exchange?

Hosted Exchange är, som namnet antyder, en Hosting-lösning vilket innebär att Ipeer helt och hållet sköter driften av e-postservern. Det är hostingleverantören som sköter allt från grunden, installation, uppläggning samt avvecklande av konton. Hosted Exchange innebär att ni alltid har den senaste uppdateringen och konfigureringen och ni behöver inte lyfta ett finger för att få det att fungera felfritt. Enklare kan det inte bli.

Lägg företagets e-postserver i kunniga och erfarna händer och ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Er e-postserver driftas och övervakas dygnet runt och ni kan enkelt dela och utbyta information med den senaste tekniken.

Hosted Exchange – en kostnadseffektiv lösning för er exchange server
I Hosted Exchange får ni en kostnadseffektiv och enkel e-postlösning som gör att ni utan problem kan hålla kontakten oavsett om ni befinner er på kontoret, hemma eller är på resande fot. I paketet ingår en helt egen företagsserver som driftas och underhålls dygnet runt av kunnig personal. Ni kan då enkelt välja hur många konton ni vill ha och är i behov av. Hur stort utrymme ni vill ha på varje konto är även det något som ni kan välja.

I tjänsten ingår själva utrymmet där ni får dela på hela serverutrymmet. Med Hosted Exchange kan ni sedan dela inkorgar, dela kalenderinformation, dela kontaktuppgifter och ha gemensamma mappar som alla anställda har tillgång till. Förutom detta ingår Webbmail samt POP3, IMAP, Active Sync och Exchange.

Hosted Exchange ger er en komplett e-postlösning som kommer effektivisera hela företaget. Ni slipper helt oroa er för merkostnader och dyra investeringar av mjukvara, hårdvara, underhåll och övervakning. Tjänsten erbjuder bland annat krypterad anslutning för er säkerhet samt mail i mobilen så de anställda kan vara tillgängliga även på resande fot, tack vare ActiveSync. För er säkerhet övervakas servern dygnet runt och ni erbjuds gratis support via telefon eller e-mail.

Hosted Exchange är den bästa lösningen som blivit en självklarhet för många företag. Fler och fler upptäcker fördelarna med att anlita kunnig personal för hosting av servrar då det innebär att man själv slipper investera i datacenter, servrar, drift, övervakning och extra arbetskraft. Välj Hosted Exchange och effektivisera ert företag. Välj en hostingtjänst som innebär att ni kan slappna av utan att oroa er för driften av er exchange server, en tjänst som innebär att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.


 

 

 E-post | Hem |