Barnkläder

Intressant nog kan vi på Småfrön barnkläder märka att unisex kläder är det som säljs mest för tillfället, vårens mode verkar ha blivit mer åt det könlösa hållet. Kanske är det för att unisexkläder har så många fördelar. Exempel på detta är om man väntar ett barn men inte vet om barnet ska bli en flicka eller pojke då kan man handla unisex babykläder för nyfödda. Även småbarnsföräldrar som redan har barn gillar unisex barnkläder, nästkommande barn kan ju alltid ärva kläderna oavsett kön. Med andra ord, dessa kläder kan användas av både kille och tjej. Vårt sortiment i butiken består bl.a. av märken som Eggkids, Snoozy, Röda Hund, Kinamockaskogen, Love Frankie. Brett sortiment av färgglada barnkläder, unisexkläder och ekologiska barnkläder men också en del barnskor.

Prematurkläder
Har man ett barn som föds för tidigt bör man köpa prematurkläder för nyfödda, dessa kläder är gjorda i mindre storlekar än de vanliga barnkläderna och ofta i lite mjukare material. För utförlig storleksguide barn besök hemsidan, där hittar ni storlekar för prematurkläder.


Rea barnkläder
Vi tillhandahåller också en avdelning enbart försedd med rea barnkläder, babykläder, där hittar man kända barnklädesmärken till riktigt låga priser. Gå gärna med i vår facebook-grupp för att ta del av erbjudanden från oss, bl.a. har vi varje vecka något vi kallar veckans vara. Det innebär att vi kraftigt prissänker en vara för att kunna erbjuda våra kunder det där favoritplagget till ett bra pris. Kanske är det just det plagget som reas ut idag? Håll koll i vår rea barnkläder, där dyker ständigt upp nya kläder och ibland barnskor. Vissa veckor erbjuder vi också fri frakt, detta skyltas då på förstasidan i butiken.

Besök vår avdelning för rea barnkläder och vår avdelning för prematurkläder. Vi har öppet 24 timmar om dygnet alla dagar på året. Vi samarbetar med kända aktörer som Posten AB och Payson AB. Payson sköter våra korttransaktioner och Posten levererar våra kläder. Man kan välja många olika betalsätt. Handla mot faktura, direkt med bankkort, bankgiro eller mot postförskott. Säkra betallösningar och snabba leveranser, välkommen in till oss på Småfrön Barnkläder!


 

 

 E-post | Hem | Relaterat |