Anpassning

Ett problem som uppstår för en del är anpassning. Nu tänker vi inte på vilken anpassning som helt utan den anpassningen som behöver göras mellan kroppen och ett valt klädesplagg.

I dessa tider när det närmare sig säsong att bära bikini kan en del problem uppstår när man vill presentera sig kropp på ett sätt man själv tycker ser bra ut. Det är inte alltid kroppen passar till bikinin utan den har en viss tendens att svälla över på fel ställen.
Nu gäller väl det här förhållandet inte bara bikinis utan även i de fall när man köper tröjor eller kläder online.
Dessutom verkar det som att kläder har en viss tendens till att krympa om man inte använder dem på ett bra tag.
Nu kanske det där sista med krympande kläder är en liten sanning med modifikation. Men bortsett från det så passar de inte när man skall använda dem.

Sätten att få kläder att passa är några. Om man hela tiden köper nya slipper man problemet, nu kan den metoden dock vara lite kostsam om ens kropp förändrar storlek över tid.
Mer effektivt är att se till att man håller vikten över åren och inte lägger på sig något. Vilket kan vara rätt så svårt om man redan har nått en för stor kroppsvolym. Då återstår att försöka få ned den genom att banta. Metoder för bantning är lite olika, ändrad kost, tänka på vad man äter, motionera mer eller kanske börja med att göra det i första läget. Olika former av bantningspiller eller drickbara preparat.
Det där med att äta sunt kan man kanske också lösa på det sättet att man tillför maten en hel del starka kryddor för att på så sätt öka mättnadskänslan. En metod som inte har stöd i någon som helst forskning, men det brukar andra bantningsmetoder heller inte ha så det jämnar ut sig i slutändan.E-post | Hem |